Categorie: Appingedam

Studio 2000 in Appingedam

No Comments

 

In 1986 ben ik van het westen naar het noorden verhuist. Ik had toen een uitgebreide collectie lp’s en ik had me  voorgenomen die up to date te houden. Nu had ik niet bepaald een main stream muzieksmaak. (nu nog niet 🙂 ). Ik hield van heavy metal, hoe luider hoe mooier. Ik had in Appingedam al snel een platenzaak gevonden. Het leek niet op de PLATO of LP vestiging in mijn geboorteplaats waar ik bij voorkeur mijn lp’s scoorde maar ik dacht dat ik het er maar mee moest doen. 

Toen 1 van mijn favoriete bands een nieuwe lp uitbracht ging ik vol goede moed naar Studio 2000. Ik zocht verschillende bakken af maar kon het niet vinden dus besloot ik het maar te gaan  vragen. “Hebben jullie de nieuwe lp van Judas Priest ook?” vroeg ik. Hij keek mij aan met een blik waaruit medelijden sprak. Wij hebben hier geen lp’s van bands met zulke namen was het antwoord. Owh dank u zei ik en droop verbijsterd af. Ik besloot mijn lp’s voortaan in Groningen te kopen en later toen de cd’s er waren bestelde ik die per post. 

Inmiddels staat het Studio 2000 pand alweer geruime tijd leeg. Ten onder gegaan aan internet en veel te hoge huur waarschijnlijk.

 

Studio 2000
Studio 2000

Appingedam

No Comments

 

Op 12 april 2019 heb ik foto’s gemaakt van het prachtige Appingedam.

 
Klik op de foto om hem groter te zien.

 

 

Categories: Appingedam

Tags: , ,

Filmpje met foto’s van Appingedam – januari t/m maart 2019

No Comments

 

Een serie foto’s van Appingedam die ik gemaakt heb gedurende de eerste 3 maanden van 2019 heb ik verzameld in dit filmpje. Het filmpje begint met de sneeuw wat garant staat voor mooie plaatjes van het prachtige Appingedam.

 

 

Heb je een vraag, een verzoek, een op of aanmerking?
Gebruik dan de “CONTACT” pagina en stuur mij een bericht.